Vad jag erbjuder dig som privatperson


Livscoaching, Mental träning, Hälso- och kostrådgivning, Självledarskap, Stresshantering, Andningsträning, Gruppträningspass, Yinyoga, Friskvård.

Har du friskvårdsbidrag från ditt arbete? Utnyttja det och unna dig egen tid!!

  • En hälsoförändring är ofta förknippad med kost och träning. För att få till en bestående förändring behöver vi även förstå vårt beteende och hitta motivation och drivkraft till att genomföra den. Vi måste även få det att fungera i vår vardag. 
  • Genom att kombinera kost- och träningsrådgivning med coaching kan du uppnå dina mål och få till en varaktig förändring. 
  • Det finns olika upplägg där du kan välja enskilda coaching samtal och/eller kost- och träningsupplägg eller uppföljning efter en tid.

Exempel på upplägg:

Session 1: Coaching kring vad du vill göra för förändringar i ditt liv och vad ditt önskade läge är. Jag använder mig av livshjulet och hälsohjulet.

Session 2: Kost- och träningsrådgivning utifrån en kost- och träningsdagbok som du skickat in till mig.

Session 3: Vi går igenom beteenden, hinder, kärnvärden. Vad som är viktigt för just dig, varför du gör som du gör och får samma resultat hela tiden och hur du ska göra för att nå ditt önskemål.

Upplägget i sig brukar i det flesta fall vara att man träffas minst 5 sessioner under ett par månader. Man kan coachas i ett personligt möte eller via telefon. Du kan även välja att coachas under en promenad i vacker natur.

Pris: 700 kr / session
Köp 5 sessioner: 3000 kr

Delbetalning går bra!

Livscoaching


Livet är dynamiskt. Vill du ta dig ur ekorrhjulet?

En livscoaching innebär att vi fortsätter processen under en längre obestämd tid. Oftast så sker det mer än en förändring när man börjar lägga till och plocka bort olika vanor. Det kallas för Personlig Utveckling. Du utvecklas i livet, får en ny mening med ditt liv och när något nytt oväntat uppstår så tar vi hand om det tillsammans. Vi arbetar med att förändra dina tanke- och beteendemönster som leder till en bättre självbild, självkänsla, självtillit.

Du får även övningar med dig hem i vardagen som gör att förändringen kvarstår och blir dina nya vanor. Ibland behöver vi hjälp med att hitta nyckeln till förändring.

Rekommenderas verkligen!!

Följ mig gärna i sociala medier


"Om du inte själv vill förändra dig, kan ingen annan göra någonting" (Hippokrates)