Föreläsningar


Inspirerande och lärande föreläsningar inom olika områden

Hälsocoachen Isabella Almeteg

Mina föreläsningar täcker ett flertal områden, men de har alla en sak gemensamt och det är att förbättra ditt liv. Områden som stress, självledarskap, kost, skiftarbete, hälsa, näringslära är bara några bitar jag täcker in. Mentalträning är en viktig bit och ett kraftfullt verktyg som bevisat fungerar. Personliga erfarenheter av mentalträning som hjälp till överlevnad i Lev nu och dö sen. Vi vet alla att vi inte lever för evigt och ändå tar vi inte hand om det enda liv vi har. Min bröstcancerdiagnos gjorde mig väldigt medveten om livet.

Delta på en öppen föreläsning, hälsoevent (ni hittar dom under fliken på gång) eller hyr in oss för en inspirerande föreläsning på ditt arbete eller förening, kickoff, workshop där jag skräddarsyr ihop ett koncept gentemot era önskemål inom hälsa, stress, kost, friskvård självledarskap, motivation, personlig utveckling. Kontakta mig med förfrågningar och offert så gör jag något bra med det!! 

Livsresa

Ett förödande besked och ett livsviktigt beslut. Lev nu och dö sen är historien om min väg genom en bröstcancerdiagnos.

Hälsa

Kost och fysisk aktivitet är två viktiga faktorer för ett hälsosamt liv. Här pratar jag om hur kosten och olika näringsämnen påverkar oss.

Stress

Hur hanterar du stress? Här pratar jag om olika typer av stress och hur det påverkar oss och vad vi själva kan göra.

”Det vi fokuserar på växer. Vad väljer du att lägga ditt fokus på?”

”Du har ansvar för dina tankar och därför även för dina resultat”

— Hjärnforskaren Katarina Gossip

Workshop


Om ni vill interagera och inte bara sitta och lyssna

HÄLSOCOACHEN ISABELLA ALMETEG

Jag erbjuder en hel- eller halvdag med inspiration i form av föreläsning, diskussioner och aktivt engagemang. Dagen skräddarsys utifrån era önskemål och jag gör den till en dag full med gemenskap, förståelse och förhoppningsvis en funderare. Jag kan även erbjuda gruppträning av olika slag. Att träna är ofta roligare tillsammans med andra och jag har olika gruppträningar så som core, pulshöjare eller tabata. Mina workshops syftar till att ta fram det bästa för just er verksamhet och medarbetare.

Inspiration

Alla behöver vi inspiration och berättelser med lyckliga slut. Vi vill veta att det går och att det finns hopp.

Glädje

Glädje är källan till mycket och det ska vara en dag med mycket skratt. Det är svårt att vara arg med ett leende på läpparna.

Engagemang

Vi vet alla att det krävs engagemang för att något ska ge resultat. Tillsammans skapar vi engagemang och glädje.

”Coaching builds awareness, empowers choice and leads to positive changes. It unlocks a person´s potential to maximise their performance. Coaching – from teaching to learning”
— JOSEPH O´CONNER, GRUNDARE AV ICC


“Börja dagen med att vara tänd för vad du tänker göra och sluta dagen med att vara glad över vad du har gjort”
— LARS-ERIK UNESTÅHL

Följ mig gärna i sociala medier


"Om du inte själv vill förändra dig, kan ingen annan göra någonting" (Hippokrates)