Tjänster

 Livscoaching


Varför coaching? 

Helt enkelt för att det funkar. När du skaffar dig en coach kan du förvänta dig att få nya perspektiv och personliga utmaningar. Du lär känna dig själv mer, förbättrar din förmåga att ta beslut, får bättre översikt över din livs- eller arbetssituation och som följd mår du ofta bättre med dig själv och dina relationer, såväl privat som yrkesmässigt.

Eftersom coachning är ett teamwork, fråga dig själv om du har en vilja att samarbeta och om du kan tänka dig att ta till dig nya perspektiv och synsätt.

Coaching kan inspirera dig och vara den språngbräda som motiverar dig till handling och att upptäcka nya lösningar och möjligheter. Coachen kommer att stötta dig till 100% men ansvaret för att uppnå resultatet är ditt. 


Mentalträning

NLP

HRV

Hälso- kostrådgivning 


Idag blir vi överösta av "nya" dieter, Quickfix, pulver, piller och bantningspreparat via sociala medier och dagstidningar.

Medans snabbmatskedjorna växer så det knakar och utbudet av snabba kolhydrater ökar i alla matvarubutiker. 

Detta förvirrar oss som konsumenter och leder lättare till att vi överäter.

Med hjälp av sunda tips och riktlinjer, motivation och inspiration så hjälper jag dig att hitta rätt för att få en balanserad och hållbar livsstil. 

Vad behöver du hjälp med:

 • Förbättra dina matvanor 
 • Viktnedgång 
 • Viktuppgång 
 • Viktstabilitet 
 • Förbättra blodsockervärden 
 • Sänka blodtryck eller blodfetter
Kostdagbok 

När du skall göra en förändring, så går vi igenom vad när och hur du äter i dagsläget. Du får tillgång till ett personligt konto hos Nutrition Data, där du redovisar allt som du äter och dricker under några dagar. Vi får en överblick av ditt intag under alla måltider, ser antal kalorier och eventuell brist på vitaminintag och utgår därifrån med vad vi kan ändra, lägga till eller ta bort som leder till en bättre kosthållning för dig.

Du har även tillgång till färdiga recept ur en stor receptbank och kan även lägga in dina egna recept för att se hur kalorifördelningen ligger.

Ett enkelt och smidigt program som uppskattas av många kunder!

Resultat 

För att se sina egna resultat vid så rekommenderar jag att mäta med måttband på kroppens olika ställen och dokumentera det regelbundet och ta helkroppsbilder med kameran. Det ger dig mera motivation och triggar dig till att fortsätta din resa. Sen är det bra och bli påmind om varför du började din viktresa och hur långt du har kommit!

Vågen kan vara förrädisk och den skall man inte lita på. Din vikt varierar med 1-3 kg från morgon till kväll beroende på vad du har ätit och druckit och dina toalett vanor. 

Mental träning


Mental träning handlar om personlig utveckling, att hitta och utveckla resurser inom oss för att må och prestera bättre och få ett rikare liv. Det handlar om det som pågår i huvudet (det mentala), våra tankar och känslor som vi oftast inte är medvetna om men som påverkar oss positivt och negativt i olika situationer.

Några exempel är: 

 • Stärka självkänslan  
 • Personlig utveckling 
 • Stresshantering 
 • Prestera på topp i olika situationer (idrott, tala inför publik, skola, arbete, mm) 

För barn och ungdomar kan det handla om: 

 • Prestera bättre i skolan eller inom en idrott
 • Stärka självkänslan och tron på sig själv 
 • Känna motivation och glädje 
 • Förebygga och hantera konflikter 

Coaching


Coaching hjälper dig att nå ett önskat läge, ett mål eller en vision och i samtalet hittar vi dina drivkrafter och din motivation. Jag som coach lyssnar, ställer kraftfulla frågor, vägleder dig i samtalet så att du kommer framåt i din process.  

Det finns många coachämne och du bestämmer själv vilket område du vill bli coachad inom.

Några exempel man kan jobba med: 

 • Livscoaching 
 • Att hitta och nå sin fulla potential 
 • Föräldraskap 
 • Stresshantering 
 • Relationer 
 • Komma vidare i en livskris 
 • Arbete, karriär, chef och ledare,  
 • Hälsa, kost och träning 

"Vår förmåga att känna glädje och tillförsikt beror i slutändan på hur vi tänker om våra liv. Både när lyckan ler och solen går i moln. Eftersom vår hjärna är plastisk, dvs förändringsbenägen ner till minsta hjärncell, påverkas den rent fysiskt av allt vi tänker. Lyckas vi bryta gamla invanda negativa tankebanor kommer hjärnan sedan vilja välja det positiva tankespåret.”

— Överläkaren och hjärnkirurgen Nisse Simonson

Intregritetspolicy 


Jag förhåller mig till GDPR och vi går igenom detta grundligt med ett skriftligt och muntligt avtal innan vi påbörjar samarbetet.

Tystnadsplikt & sekretess 


När vi påbörjar vårt samarbete så förklarar jag sekretessreglerna och att allt som sägs stannar mellan oss, för att du skall känna en trygghet med vårat samarbete.

Kundreferenser


Kvinna 41 år
Coaching

"Mina förväntningar var inte nå speciella och jag blev enormt överraskad av hur otroligt bra de var. Jag har blivit målmedveten och vet vad jag vill och att jag kan, inget är omöjligt. Isabella är verkligen suverän och hennes övertygelse om att jag fixar de, får mig att fixa det. Hon förklarar bra och har bästa metoderna, dessutom är hon enormt positiv och glad till livet och hon vet att inget är omöjligt. Det hjälper mig att förstå också, att även JAG kan!" 

Kvinna 22 år
Kostrådgivning

"Genom att gå igenom min livsstil/ mina kostvanor med Bella har jag fått bättre träningsresultat, en mer hälsosam livsstil och uppnått min mål. Hon är väldigt kunnig, ger motivation och smarta tips på vägen om hur jag kan ändra mina vanor. Jag är grymt nöjd över att ha Bella som kostrådgivare/hälsocoach och kan varmt rekommendera henne för dig som vill förändra din livsstil." 


Kvinna 42 år
Coaching

"Nyttigt att reflektera över sig själv och värderingar jag gör. Träna sig på att lyssna på sig själv ordentligt har varit riktigt bra. Även stanna upp och ta ett par djupa andetag innan jag svarar eller agerar. Isabella är nyfiket intresserad, hon ställer frågor så att man får tänka till och utveckla sina svar, vilket är väldigt givande, då får man möjlighet att reflektera över vad jag egentligen menar, hon nöjer sig inte med de första svaren utan vill att jag ska tänka , reflektera djupare." 


Kvinna 26 år
Coaching

"Jag hade inga speciella förväntingar, tyckte mest att det lät spännande att pröva på. Och såhär i efterhand så är jag väldigt glad över att ha tackat ja. Jag tycker att jag har lärt mig mer om mig själv, vad jag vill och inte vill. Jag har lärt mig om mina kärnvärden och hur det påverkar en själv, väldigt intressant. Jag tycker att Bella är superduktig. Det har varit väldigt givande och lärorikt och man märker att detta är något som hon brinner för. Det är väldigt lätt att prata med henne och om man kommer med frågor får man alltid ett bra svar." 

Följ mig gärna i sociala medier


"Om du inte själv vill förändra dig, kan ingen annan göra någonting" (Hippokrates)